Четврток, Февруари 22, 2018
Големина на фонт
 • Чардаш Бенд - Музика за Вашата душа!

 • Бидете дел од незаборавните забавни моменти со Чардаш Бенд!

 • Чардаш Бенд - Музика за Вашата душа

> <
 • 1
 • 2
 • 3
                                                                                                                                                                         

ВидеаИзвестувања

Настани 1
Понуда за соработка 2
 • Понуда за соработка

   Реномираниот ЧАРДАШ БЕНД Ви стои на располагање да Ви презентира музика која ке ги вплени Вашите срца, на разни прослави, свадби, крштевки, родендени, матурски забави и други свечености.

   - Разни прослави
   - Свадби
   - Крштевки
   - Родендени
   - Матурски забави
   - И други свечености.

  Музички репертоар 3
  • Музички репертоар

    За Ваше најдобро расположение и по Ваша желба свириме изворни македонски мелодии, песни и ора од поранешниот YU простор, странски хитови, евергрин музика, руска и руско- циганска музика, унгарска, романска, бугарска, грчка и друга музика.

    - Македонски мелодии песни и ора
    - Мелодии од поранешниот YU простор
    - Странски хитови
    - Евергрин музика
    - Руска и руско- циганска музика
    - Унгарска
    - Романска
    - Бугарска
    - Грчка и друга музика